Klein team - grote daden

In Production World vindt u een partner die oplossingsgericht werkt, helder communiceert en altijd voor u klaar staat. We hebben een hecht team van vier vaste krachten, elk met een schat aan ervaring. Ons netwerk aan in te zetten specialisten en leveranciers is enorm en grensoverschrijdend. Production World is een geoliede machine die evenementen tot een succes maakt.

Jeroen Backx: technisch producent 
Het bedrijf wordt geleid door technisch en creatief producent Jeroen Backx. Hij startte zijn loopbaan als technicus en tourmanager van diverse acts (o.a. Dynamo Open Air, Herman Brood en Bertus Staigerpaip). Met het Nederlands Danstheater (NDT1) reisde hij de hele wereld over. Voor diverse andere producenten werd Jeroen betrokken bij de vormgeving en het technisch uitwerken van producties in alle soorten en maten. Sinds de oprichting van Production World in 2005 richt Jeroen zich primair op de evenementenwereld. 

Peter Piederiet: financiële administratie 
In 1980 is Peter Piederiet begonnen als geluidtechnicus en mede- eigenaar van Matrix Sound & Light Service. Door omstandigheden is hij zich steeds meer gaan bezig houden met de financiële en administratieve kant van het bedrijf waaruit later Production World ontstond. Peter zorgt voor de juiste verwerking van alle in – en verkoopfacturen alsmede  het gehele betalingsverkeer. Verder onderhoudt hij de contacten met de accountant  en de verzekeringstussenpersoon. Zijn motto is dan ook: Keep it simple.

Tommy Damen: inkoop & planning
Vanaf het begin van zijn studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam is Tommy Damen bezig met de evenementen branche, hij volgde hier de opleiding AV- en Podiumtechniek. Zijn afstudeerstage was dan ook bij Production World, nadat hij deze opleiding met succes heeft afgerond is hij blijven werken. Tommy is sinds 2008 in dienst en doet alles rondom de inkoop en planning, hij is dan ook van onschatbare waarde geworden voor Production World.

Marre Baljet: tekenen & ontwerpen
Op de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg is Marre Baljet haar carrière gestart, tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij Production World. Na haar studie was Production World toe aan een nieuwe kracht, via die weg is Marre nu volledig ontwerper en tekenaar geworden. Ze leert nog steeds volop maar met haar creatief talent, zit zij hier helemaal op haar plek.

Wilt u nader kennis met ons maken? Neem contact met ons op.

Laatste Projecten

Project NATO Summit Brussels Project Open Dag Feyenoord