Tekenstudio

Production World beschikt over groots tekentalent. Onze tekenstudio maakt 2D of 3D tekeningen van evenementenlocaties. Daarnaast visualiseren we complete evenementen, met alle benodigde technische gegevens. Zelfs andere productiehuizen weten Production World te vinden als dé autoriteit op tekengebied.

Wij werken met gerenommeerde tekenprogramma’s als AutoCAD, Vectorworks en Cinema 4D. De visuals die wij hiermee maken:
  ·      Geven goed en duidelijk overzicht.
  ·      Zijn geschikt voor communicatie met betrokken partijen.
  ·      Bieden ondersteuning bij presentatie van locatie, project of product.

Wat zijn de afmetingen van een locatie? Waar bevinden zich de stroomaansluitingen? Hoe hangt het grid in het dak? Dit soort aspecten kan onze tekenstudio allemaal weergeven in één overzichtelijke basistekening. Vervolgens kunnen wij de site productie en technische productie in de tekening verwerken. Zo brengen wij het gehele evenement in kaart. In één oogopslag worden onmogelijkheden gesignaleerd of wordt het inzicht gecreëerd dat er meer mogelijk is dan vooraf gedacht.

ScannenProductie

Onze rol is adviserend, begeleidend en screenend. Wij onderscheiden ons met een doortastend advies over alle zaken van uw project. Losse onderdelen laten we samensmelten waardoor er één geheel ontstaat. Ons doel is u te helpen een vlekkeloze productie neer te zetten die op alle zintuigen van het publiek inspeelt. Beleving, daar gaat het om! 

Projectmanagement

In de chaotische, snel veranderende wereld van Live Events, brengt Production World met haar projectmanagement skills structuur en efficiëntie op ieder evenement. Alhoewel ieder project uniek is, de projectmanagement skills die we toepassen zijn beproefd: de opdracht valt, we creëren de juiste werkwijze, schrijven een communicatieplan en kiezen het team. Als de basis staat, begint het plezier!

Onze projecten

Kennismaken?

Bel of mail ons, wij helpen u graag.