Tekenstudio

Production World beschikt over groots tekentalent. Onze tekenstudio maakt 2D of 3D tekeningen van evenementenlocaties. Daarnaast tekenen we evenementen volledig uit, met alle technische gegevens in de visuals verwerkt. Dat doen we overigens ook voor andere productiehuizen (concullega's). Verder kunnen leveranciers bij ons terecht voor het visualiseren van hun producten.

Voordelen van tekenstudio Productie in kaart brengen 
Wij werken met gerenommeerde tekenprogramma's als AutoCAD, Vectorworks en Cinema 4D. De visuals die wij hiermee maken:

  ·      Geven goed en duidelijk overzicht.
  ·      Zijn geschikt voor communicatie met betrokken partijen.
  ·      Bieden ondersteuning bij presentatie van locatie, project of product.

Wat zijn de afmetingen van een locatie? Waar bevinden zich de stroomaansluitingen? Waar zijn de nooduitgangen? Dit soort aspecten kan onze tekenstudio allemaal weergeven in één overzichtelijke basistekening. Vervolgens kunnen wij de site productie en technische productie in de tekening verwerken. Zo brengen wij het gehele evenement in kaart.

Visuals als waardevolle aanvulling 
Het realistisch visualiseren van evenementen is een belangrijk hulpmiddel. Alle technische beperkingen en mogelijkheden worden daarmee in één oogopslag duidelijk. Het heeft al vaker dan eens gezorgd voor het tijdig signaleren van onmogelijkheden of juist het inzicht dat er meer mogelijk was dan vooraf gedacht. Wat ons betreft is een locatietekening daarom een enorm waardevolle aanvulling. Wilt u een locatie, evenement of product laten uittekenen?

Neem contact met ons op.